Фотоподмладяване

Фотоподмладяването е уникална терапевтична техника за неоперативно подмладяване на кожата.

Върху кожата въздейства интензивна пулсираща светлина, която в рамките на едно третиране повлиява разнообразни кожни проблеми - пигментации от различно естество, съдови проблеми (разширени кръвоносни съдове), розацея, широки пори, белези от акне и бръчки.

Терапевтичната светлина прониква дълбоко в кожата и стимулира разрастването на колагена.

Най-бързо се повлияват пигментните петна по кожата, последвани от разширените кръвоностни съдове. В края на процедурите се постигат и промени в кожния релеф - изчезване на фините бръчки, редуциране на дълбоките, свиване на порите, заглаждане на белезите, цялостно стягане, изглаждане и подмладяване на кожата.

Броя процедури е индивидуален, но обикновено се правят между 4 и 5 терапии през интервал от 20-30 дни в есенно-зимния сезон.

Дискомфорта за пациента е незначителен и се изразява с леко зачервяване на кожата. Фотоподмладяването не се препоръчва при бременни, пациенти приемащи медикаменти повишаващи фоточувствителността на кожата, при изразен тен.

Редуването на фотоподмладяване и химически пилинг при неестетична пигментация дава бързи и много естетични резултати.

За нас

Дерматологичен център „Стива Макс”

Дерматологичен  център "Стива Макс" е създаден през 1995 и се оглавява от д-р Стефка  Василева, завършила  медицина и придобила специалността си по кожни и венерични болести в гр. Плевен.Работила е към катедрата по "Кожни болести" на медицинския университет в гр. Плевен и онкодерматологичното отделение в Онкоболницата на същият университет.С дългогодишен опит,професионална компетентност и непрекъснато обогатяване с многобройни курсове и специализации,сертифицирани в дерматологичната и естетичната медицина.

Производствен център